Redacție April 18, 2022

 

În ultimele două săptămâni, polițiștii locali din Timișoara au verificat 42 de șantiere din oraș. În urma verificărilor, polițiștii au aplicat șase sancțiuni contravenționale cu amenzi totale de 9500 de lei pentru fapte precum murdărirea căilor publice, neluarea măsurilor de amenajare a rampelor pentru spălarea roților sau depozitarea direct pe trotuar a materialelor de construcții. Totodată, o societate care a deschis un șantier pe strada Renașterii a fost sancționată cu 20.000 de lei pentru gestionarea neconformă a deșeurilor.

 

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice să se informeze și să ia toate măsurile legale privind gestionarea deșeurilor din construcții, pentru a evita astfel aplicarea de sancțiuni contravenționale drastice, mai ales că aceste verificări rămân în atenția polițiștilor locali”, a declarat Daniela Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

 

Polițiștii locali au verificat zonele: Str. Marin Constantin – Torontalului, Ion Ionescu de la Brad, Marginii – Aradului, str. Ion Românu, Tristan Tzara și Măgura.

 

Citește și:  481 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore. Timișoara a depășit rata de infectare de 4 la mie

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*