Redacție May 23, 2022

 

Polițiștii locali din Timișoara au dat mai mult amenzi weekendul trecut unor persoane fizice, cât și unor societăți comerciale pentru că au organizat petreceri zgomotoase, pe timp de noapte, și au deranjat liniștea locuitorilor din zonele respective.

 

O societate situată pe str. Polonă, Ravero SRL, a fost sancționată cu 1500 lei pentru că a tulburat liniștea locuitorilor din zonă prin muzica dată la maximum, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01:50. În dimineața zilei de duminică, în jurul orei 3:30, organizatorul unui eveniment desfășurat în Clubul D’Arc din Piața Unirii nr. 5, a fost sancționat cu aceeași amendă deoarece a tulburat liniștea locatarilor din vecinătatea clubului.

Alți doi cetățeni care s-au distrat ascultând muzica prea tare, pe timp de noapte, în blocuri de pe străzile Progresul și Anul 1848, au fost sancționați și ei cu câte 1500 lei.

 

„Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că atât persoanele fizice cât și cele juridice trebuie să țină cont nu numai de legislație, ci și de faptul că pot deranja ceilalți locuitori ai orașului atunci când organizează petreceri, cu atât mai mult cu cât polițiștii locali vor lua măsurile legale ori de câte ori constată încălcarea prevederilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Citește și:  Situația COVID-19, vineri, 2 aprilie, în Timiș: 321 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și 11 decese

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*