Redacție May 23, 2022

 

Ediția bănățeană a Târgului de Carte Gaudeamus 2022 se va desfășura între 25 și 29 mai în Piața Libertății din Timișoara. Cel mai citit târg de carte din țară a ajuns acum la ediția cu numărul 127, palmares care confirmă statutul de lider al pieței naționale de carte. Proiectul a fost inițiat de Radiodifuziunea Română în urmă cu aproape trei decenii.

 

Ediția 2022 din orașul de pe Bega este organizată de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio România Timișoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara. Anul acesta, în postura de președinte de onoare al evenimentului se va afla Cristian Rudic, managerul Operei Naționale Române din Timișoara.

 

Deschiderea oficială a acestei ediții va avea loc miercuri, 25 mai, la ora 12:15. În premieră pentru Timișoara, evenimentul va fi găzduit de mai multe pavilioane expoziționale, într-o formulă de amenajare relaxată și atractivă practicată începând din anul 2021.

 

Peste 40 de participanți, reprezentând câteva dintre cele mai active domenii din industria cărții și a materialelor educative – edituri, agenții de difuzare de carte românească și străină, producători și distribuitori de jocuri educaționale și muzică, le propun timișorenilor cele mai recente apariții editoriale, best seller-uri și titluri în curs de afirmare, oferte și pachete speciale.

 

Programul de vizitare va fi, până la încheierea târgului, zilnic între orele 10:00 și 21:00, iar accesul publicului va fi gratuit.

Citește și:  67 persoane cu COVID-19 au pierdut lupta cu virusul până acum în Timiș, DSP trage un semnal de alarmă

2 thoughts on “Miercuri va începe Târgul de Carte Gaudeamus, cel mai citit târg de carte din țară – Ediția Timișoara 2022

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*