Redacție February 7, 2019

Considerat un instrumentist fenomenal și o senzație în mediul online, Adam Ben Ezra, invită publicul timișorean la un concert de jazz de neratat.

Vineri, 8 februarie, de la ora 20.00, Adam Ben Ezra va urca pe scena clubului Capcana și așteaptă fanii jazzului la o seară de concert excelentă.

Adam Ben Ezra a început sa cânte la vioara de la vârsta de 5 ani și la chitară de la 9 ani, iar cu timpul a devenit un instrumentist fenomenal, stăpânind foarte bine pianul, clarinetul, oudul, flautul, însă contrabasul a devenit instrumentul preferat care i-a schimbat viața.

În compozițiile sale se regăsesc elemente de jazz, muzică latină și mediteraneană, iar inspirația și-o găsește de la artiști precum Bach, Sting, Bobby McFerrin sau Chick Corea.

„Adam Ben Ezra nu are două spectacole la fel, mișcându-se cu ușurință de la un instrument la altul, câteodată în același cântec. Deși în unele concerte e singur pe scenă, combinația inteligentă de efecte și pedale pe care artistul o folosește te face sa simți ca ai în fata o mica orchestră”, ne transmit organizatorii.

BBC a declarat despre Adam Ben Ezra că a reușit să „scoată din umbră contrabasul”, iar The Telegraph la denumit „un interpret fermecător”!

Biletul de intrare la concert costă 40 lei.

Sursa: Tion

Citește și:  Programul manifestărilor din 29 iulie, de Ziua Imnului Naţional al României

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*