Redacție March 6, 2020

 

A fost confirmată un nouă infectare cu coronavirus, vineri, în cazul unui bărbat de 40 de ani, din Hunedoara, care a călătorit la Bergamo, Italia. Bărbatul este adus la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Acesta este al nouălea caz din România.

 

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunţat, vineri, că a fost confirmat un nou caz pozitiv în urma testului pentru Coronavirus (COVID-19), la un bărbat de 40 de ani din Hunedoara.

Bărbatul se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în ţară din Italia, din zona Bergamo. Acestuia i-au fost recoltate probe în cursul zilei de joi, după ce bărbatul a avut febră.

În prezent bărbatul este adus la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara şi a fost declanşată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care acesta a intrat în contact, scrie Mediafax.

Citește și:  Ramona Mănescu - întâlnire cu Înaltul Comisar ONU pentru Refugiaţi; el a mulţumit pentru cooperarea legată de Centrul de la Timişoara

1 thought on “Al nouălea caz de coronavirus în România. Bărbatul este mutat la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*