Nicoleta C. January 17, 2021

 

SC BRANTNER SERVICII ECOLOGICE SRL a comunicat Primăriei Municipiului Timișoara că, în prezent, sunt 11 utilaje de deszăpezire în teren care împrăștie materiale pentru înlăturarea zăpezii și a poleiului.

Planul de deszăpezire se execută cu prioritate la intrările și ieșirile din oraș, poduri și pasaje, bulevardele principale, stațiile mijloacelor de transport și traseele STPT, urmând apoi arterele secundare. De asemenea, STPT a comunicat că a început deszăpezirea în stațiile pentru transportul public și că dacă nu va ninge abundent, în câteva ore va curăța toate cele 513 stații din oraș.

Problemele pe care le întâmpină cetățenii pot fi semnalate la dispeceratul firmei Brantner, disponibil non-stop la numărul 0737.770.527.

Primăria Municipiului Timișoara face apel către operatorii economici, instituţii publice, asociaţii de proprietari, locatari şi cetăţeni să îndepărteze zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi clădirilor în care îşi desfăşoară activitatea sau din fața locuinței.

 

Citește și:  VIDEO: Amenzi de peste 28.000 de lei date de polițiștii locali din Timișoara pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*