Nicoleta C. February 9, 2020

 

Un tânăr de 28 de ani, care nu are permis de conducere, a fost prins de trei ori în noaptea de sâmbătă spre duminică la volan pe străzile din Timişoara. Ultima dată, poliţiştii l-au urmărit 40 de kilometri, până când bărbatul s-a oprit cu maşina într-un gard.

 

Potrivit IPJ Timiş, duminică dimineaţa, în jurul orei 4.00, pe o stradă din Timişoara poliţiştii au făcut semn unui şofer să oprească. Acesta însă a ignorat semnalele, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

După 40 de kilometri, în localitatea Denta, şoferul a pierdut controlul maşinii şi a lovit un gard. Reprezentanţii IPJ Timiş susţin că, în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul aflat la volan nu are permis de conducere şi că mai fusese prins, în aceeaşi noapte, încă de două ori de echipaje ale poliţiei.

 

„În urma verificării în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul, în vârstă de 28 de ani, nu deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. În noaptea de 8 spre 9 a mai fost oprit de două ori. De fiecare dată s-a întocmit dosar penal”, a transmis Poliţia Timiş.

 

mediafax

Citește și:  Măsuri fără precedent, România închide traficul aerian pentru zborurile spre şi dinspre Italia

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*