Redacție September 18, 2019

 

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş şi Poliţia au fost sesizate miercuri la prânz după două accidente de muncă petrecute aproape simultan, la două firme diferite. Unul dintre accidente a avut loc chiar în Timişoara, la o tipografie de pe strada Petru Cermena. O femeia care manevra o presă şi-a prins degetele la maşină, necesitând îngrijiri medicale.

Cel de-al doilea accident de muncă, în care un tânăr a şi murit, a avut loc la o fermă Smithfield din Parţa. Un muncitor care lucra la acoperişul unei hale a căzut de la cinci metri înălţime. Tânărul s-a rănit atât de grav încât şi-a pierdut viaţa.

Poliţia şi ITM au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care au avut loc accidentele de muncă. În primele şase luni ale anului 2019, în Timiş au avut loc şase accidente de muncă mortale. În 2018, 40 de persoane din Timiş au murit în accidente de muncă, aici fiind incluse şi decesele unor persoane care au suferit accidente în drum spre locul de muncă sau în timpul serviciului.

 

sursa Adevărul

Citește și:  Situația COVID-19, joi, 20 mai, în Timiș: 18 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și un deces

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*