Nicoleta C. March 7, 2022

 

Polițiștii locali care au patrulat vineri în zona mall-ului de pe Calea Sever Bocu au observat un bărbat și o femeie care aveau un comportament suspect și care păreau a fi migranți. Cele două persoane au fost oprite pentru stabilirea identității. Polițiștii locali au aflat că se numesc Z.J., de 21 de ani, din Pakistan, și S.S., de 28 de ani, din India.

 

„Pentru efectuarea unor investigații mai amănunțite, cei doi au fost conduși la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, unde au fost predați pe bază de proces-verbal și unde au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere fruduloasă a frontierei. Cercetările continuă în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara, Daniela Seracin.

 

Anul trecut polițiștii locali au predat polițiștilor de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara un număr de 264 de migranți ilegali găsiți pe străzile orașului, alți 15 fiind predați în primele două luni ale acestui an. Aceștia provin din țări precum Afganistan, Pakistan, Siria, Bangladesh, Maroc, Algeria, Libia, Tunisia, India.

Citește și:  Primarul Timişoarei, schimb de daune morale cu Nicolae Bârsan. Cum s-au jignit reciproc cei doi şi ce decizie a luat instanţa de judecată

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*