Nicoleta C. March 28, 2022

 

Polițiștii locali aflați în patrulare astăzi, în jurul orei 11:30, au observat pe strada Albăstrelelor un moped care circula fără plăcuțe de înmatriculare. Aceștia au efectuat semnale pentru ca persoana care conducea mopedul să se oprească, dar aceasta a refuzat, continuând să accelereze până a ajuns pe un drum de pământ. Bărbatul și-a abandonat mopedul și a fugit, încercând să se ascundă în curtea unui imobil de pe strada Colonia Slavic.

 

„A fost contactat proprietarul casei, care l-a găsit în curtea sa pe tânărul care a încercat să fugă de polițiștii locali. Aceștia din urmă l-au imobilizat, fiind identificat în persoana lui H.M., de 30 de ani, din localitatea Sacoșu Turcesc. La verificarea în baza de date s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara, Daniela Seracin.

 

Bărbatul a fost predat unul echipaj al Poliției Rutiere, care a fost solicitat la fața locului, pentru continuarea cercetărilor.

 

Citește și:  80 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*