Redacție March 27, 2019

Odată cu venirea primăverii, situația gunoaielor depozitate pe străzile Timișoarei nu s-a rezolvat. Deși primăria a semnat un contract de salubritate cu o firmă nouă, pe străzile orașului nu se vede vreo schimbare. Gunoiul a rămas neatins, iar rampele ilegale se măresc de la o zi la alta.

Exasperați de aspectul unui oraș murdar și părăsit, timișorenii care postează pe pagina „Timișoara Murdară” au luat atitudine și au înstiințat Poliția Locală Timișoara printr-o petiție oficială. Nu mai puțin de 116 de rampe ilegale de gunoi de pe străzile Timișoarei au fost catalogate în petiția înregistrată la registratura Poliției Locale din Timișoara.

Oamenii solicită ca organele abilitate să ia atitudine atât în a aduce în atenția autorităților locale situația din oraș cât și în aplicarea legii cu amenzi pentru cei care continuă să arunce gunoiul pe străzi.

Vă vom ține și noi la curent și vom publica răspunsul Poliției Locale Timișoara, răspuns care va trebui oferit în termenul legal petiționarilor, precum și măsurile care au fost luate.

Asociația „Timișoara Murdară” va continua să centralizeze rampele de gunoi de pe străzile orașului Timișoara, așa că vă încurajăm să postați pe pagina respectivă poze cu fiecare rampă de gunoi din zona în care locuiți.

 


Nu lucrăm pentru moguli, ci lucrăm pentru timișoreni. Susțineți-ne pentru a ne păstra independența și calitatea editorială!

 

 

 

Citește și:  Programul slujbei de Înviere care va avea loc în această noapte, în bisericile și mânăstirile din Arhiepiscopia Tomisului

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*