Redacție January 22, 2022

 

Sindicatul din Primăria Timişoara a anunţat că va îl va da în judecată pe primarul Dominic Fritz pentru afirmații mincinoase în spațiul public. Edilul a scris pe Facebook că membrii sindicatului ar fi niște „mici feudali” care fac parte dintr-o organizaţie „dubioasă” cu „afaceri cu imobile de lux pe litoral”.

 

Sindicatul Salariaţilor din Primăria Timişoara cere ca toate aceste afirmaţii să fie retrase, iar un anunţ de dezminţire să fie postat pe pagina de Facebook a primarului Dominic Fritz, dar şi într-o publicaţie de largă audienţă, în caz contrar, se va îndrepta spre instanţa, scrie agenția de presă News.ro.

 

„Vă solicităm:

(1) Retractarea alegatiilor de mai sus, ce aduc atingere imaginii sindicatului, postate pe pagină dumneavoastră personală de pe reţeaua de socializare Facebook în dată de 10 ianuarie 2022.

(2) Publicarea declaraţiei de retractare pe pagină dumneavoastră personală de Facebook, pentru o perioada de 30 zile şi într-un cotidian de largă audienţă”, se arată în solicitarea transmisă de sindicat primarului Dominic Fritz.

 

Dacă primarul nu se va conforma cererii, sindicatul ameninţă că va intenta un proces civil pentru constatarea prejudiciului de imagine, dar şi pentru a cere daune morale din partea lui Dominic Fritz.

 

Citește și:  Se închide temporar traficul rutier pe bulevardul Sudului

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*