Nicoleta C. April 30, 2020

 

Conform unei decizii de ieri a Comitetului local pentru situații de urgență al municipiului Timișoara, se sistează restricțiile programului mijloacelor de transport public ale Societății de Transport Public Timișoara. Prin urmare, activitatea mijloacelor de transport în comun nu mai este suspendată în intervalele orare 8-11 sau 9-11, acestea urmând să circule şi după ora 22,30. De asemenea, circulaţia tramvaielor de pe linia 6 a fost reluată.

 

„Având în vedere dispoziţiile ultimei Ordonanţe militare, au loc, începând de astăzi, noi modificări în ceea ce priveşte programul mijloacelor de transport în comun. Mai exact, activitatea mijloacelor de transport în comun nu mai este suspendată în intervalele orare 08.00 – 11.00 sau 09.00 – 11.00, acestea urmând să circule şi dupăora 22.30. De asemenea, circulaţia tramvaielor de pe linia 6 a fost reluată.”, au anunțat miercuri reprezentanții STPT.

 

STPT va continua să ia măsuri pentru împiedicarea răspândirii infecției COVID-19. Va organiza fluxurile de călători astfel încât să se evite apropierea pasagerilor unii de alţii, se va continua spălarea şi dezinfectarea a tuturor mijloacelor de transport public, dar şi spălarea şi dezinfectarea staţiilor. Se va asigura prezenţa şi funcţionalitatea în toate mijloacele de transport a dispozitivelor de dezinfecție a mâinilor.

 

Citește și:  Deputatul liberal Marilen Pirtea avansează o propunere în beneficiul tinerilor, tichet valoric utilizabil pentru achiziții educaționale sau culturale

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*