Revista presei – 22.12.2020


Un răspuns la “Revista presei – 22.12.2020

 1. In mare de acord.

  La ideea că nu mai e nevoie să fim mulți acolo mi se pare greșit pentru că analizează cam egoist din perspectiva prezentului. Dacă toti ziceau la fel nu ar fi existat vreo 5 milioane de români care azi se bucură de viață.

  Problema e că bugetul de pensii e distrus de căderea demografică – de aici sufocarea economiei cu taxe și datorii, pentru că avem raport 1 la 1 (un activ tine in spate un pasiv). De aici rezultă că faptul că suntem tot mai putini ne va face tot mai săraci și statul va fi o povară tot mai mare pe capul locuitorilor și că puținii copii care au rămas se nasc într-o țară falimentară pe care ei vor trebui să o scoată din datorii. nu mi se pare etic și nici mare performanță economică. Ne-am distrat 30 de ani pe datorie, nu mi se pare o performanță. așa pot și eu guverna pe costul copiiilor mei – eu consum, ei plătesc.

  Ca să iasă din problema asta ne zic firmele: hai să aducem migrație. Super! Asta ne lipsea, 1 milion de musulmani să salveze bugetul de pensii. Să ajungem si noi ca in Occident să ne chinuim să integrăm oameni care nu vor să se integreze și care o să ajungă să te facă rasist pe orice motiv.

  Deci ce-am realizat: le lăsăm copiilor un stat găurit de datorii tot mai mari și le vom aduce pe cap niște străini care nu vor integrare, nu iubesc România, vin eventual la niște bani insă isi vor face societăți paralele si copiilor le vom lăsa probleme pe cap de care nu vor mai scăpa.

  De aia binele de azi e de fapt pe banii care vor trebui plătiti de pruncii noștri și binele de azi e datorat faptului că suntem ok fără pungi de migrație ca in Occident unde au mușcat momeala și s-au trezit cu terorism și hărtuire cotidiană din pparea migrantilor musulmani care-i disprețuiesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *