Anton Kovacs December 21, 2020

 

 

ADN manipulat astfel încât soldații să aibă mai multă forță, microcipuri cerebrale, ochi cu viziune în infraroșu, sânge sintetic, imunitate la durere…

Și noi râdem de cei care spun despre cipuri din vaccinuri.

Am putea crea niște roboței care să fie companioni pentru persoanele în vârstă, singure.

Să se plimbe după ele prin casă, să vorbească, să le citească cu voce tare ziarele pe care bătrânii nu le mai pot citi pentru că i-au lăsat ochii, să facă conversație cu ei, sau, într-o versiune mult mai elaborată și mai scumpă, să-i îngrijească, așa cum fac “bandantele”.

Noi însă preferăm să cheltuim banii pe soldați bionici și pe câini-roboți care să păzească bazele militare.

Statul ar putea să finanțeze astfel de dispozitive, exact cum finanțează și armata. Rezultatul ar fi mai puțini militari și mai mulți cetățeni fericiți.

Dar, s-ar putea ca totul să nu fie decât o nouă și imensă escrocherie.

Mai țineți minte “Inițiativa de Apărare Strategică”, program lansat de administrația Regan, supranumit “Războiul Stelelor”?

Lasere care împușcă rachete, bile din titan care le lovesc la viteze foarte mari, chestii din astea.

S-au sifonat miliarde, zeci sau sute de miliarde, fără să se facă nimic, tehnologia asta pur și simplu nu exista, nu există nici astăzi, după vreo 40 de ani, lasere care să împuște rachete (sau tancuri în versiunea românească). Dar niște oameni bogați au devenit superbogați.

***

Ministerul sănătății spune că vaccinarea nu împiedică reinfectarea.

Dacă nu vi s-a aprins în cap o instalație de iluminat cu LED-uri mai citiți odată. Și după aceea mai citiți odată și știrea de mai sus, cea cu “Războiul Stelelor”.

***

 

Oficial francez: Industria franceza este intr-o situatie critica. Lumea a inteles ca nu putem sustine financiar un model social atat de generos

“Aparatul de productie” al Frantei se afla intr-o “situatie critica”, dar nu este prea tarziu pentru a-l corecta, a estimat Inaltul comisar pentru planificare Francois Bayrou intr-un interviu acordat Journal de Dimanche, informeaza AFP.
“Toata lumea a inteles ca nu putem sustine financiar un model social atat de generos daca nu avem aparatul de productie care sa permita finantarea acestuia prin impozite, taxe si contributii”, a argumentat oficialul francez.

 

 

 

Digi24: Urlete şi ţipete în Biroul Oval între consilierii lui Donald Trump. Preşedintelui i s-a propus instituirea legii marţiale

image-2020-12-20-24495995-70-donald-trum

Ședință cu scântei, vineri seara, la Casa Albă. Preşedintelui încă în exerciţiu al SUA i s-a sugerat, la un moment dat, să instituie legea marţială şi să pună armata să reia, pur şi simplu, procesul electoral, relatează “The New York Times”.

 

 

 

„Homo robocopus”. Franța dezvoltă soldaţi imuni de tip ”Terminator”, care își pot modifica ADN-ul, după anunțul Chinei

La doar două săptămâni după anunţul conform căruia China dezvoltă super soldaţi îmbunătăţiţi, Franța s-a alăturat luptei în crearea de trupe terminatoare care pot fi „crescute pentru a ucide”, potrivit unui nou raport.

 

 

 

Bazele militare SUA vor fi păzite de câini-roboți

caini-roboti-the-drive-usaf.jpg

Escadronul 325 al Forţelor de Securitate ale Bazei aeriene Tyndal din Florida va deveni prima unitate din istoria armatei SUA care va folosi câini-roboţi, care…

 

 

 

SpaceX a lansat cu succes satelitul spion “Gorilla”- VIDEO

image-2019-06-3-23182274-70-lansare-falc

Compania SpaceX a reuşit să lanseze cu succes sâmbătă o rachetă Falcon 9, cu un satelit spion destinat Biroului Naţional de Recunoaştere al SUA (National Reconnaissance Office) de la baza Cape Canaveral (Florida), în ultima sa misiune pe anul 2020, relatează EFE.

 

 

 

Ministerul Sănătăţii: Vaccinarea nu împiedică reinfectarea, dar foma de boală va fi mai uşoară

Citește și:  Revista presei 26.07.2020

„Vaccinarea nu împiedică reinfectarea, numai că ajungem la acel moment în care putem face cel mult o formă uşoară sau asimptomatică de boală. (…) Rămân aceleaşi precauţii, dar ajungem la acea imunizare în care 60 – 70% din populaţie prezintă anticorpi şi nu vom avea acelaşi număr de boli exprimate clinic sau acelaşi număr de decese”, a spus Tătaru.

 

 

 

Urgențele economice ale noului guvern. Ce se întâmplă cu pensiile românilor și cu salariul minim

Consultantul financiar Adrian Bența spune care sunt problemele economice pe care trebuie să le rezolve noul Cabinet condus de Florin Cîțu, imediat ce va fi instalat în funcție.

Construirea bugetului pentru anul 2021 este principala urgență a noului guvern sprijinit de alianța PNL-USR-PLUS-UDMR. Aceasta a ajuns vineri la un consens privind împărțirea ministerelor în noul Cabinet, însă trebuie să se grăbească pentru a lua mai multe decizii vitale pentru cetățeni și companii până la 31 decembrie.

 

 

 

Parlament nou-ales se reuneşte luni, la convocarea preşedintelui României

13485919

Cele două Camere ale noului Parlament, ales în urma scrutinului din 6 decembrie, se întrunesc, luni, de la ora 12,00, în şedinţe separate de deschidere a legislaturii 2020-2024, la convocarea preşedintelui Klaus Iohannis. Şedinţele vor fi prezidate de cel mai în vârstă deputat, respectiv de cel mai în vârstă senator, asistaţi de cei mai tineri 4 deputaţi sau senatori, în calitate de secretari.

 

 

 

Sectia Speciala ar urma sa fie desfiintata. Decizie importanta la negocierile PNL, USR-PLUS si UDMR, in privinta Justitiei

Partidele din alianta de dreapta, care negociaza viitoarea guvernare, ar fi decis duminica, 20 decembrie, conform unor surse politice citate de Digi 24, desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Infiintarea Sectiei Speciale (asa cum a fost botezata de presa), “proiectul de suflet” al PSD, a fost aspru criticata de magistrati, de o parte a opiniei publice, de organisme internationale, dar si de o parte a clasei politice.
Infiintata prin lege, desfiintarea Sectiei Speciale ar trebui sa treaca tot de o majoritate parlamentara, lucru care, in ultimii ani, nu s-a putut realiza. Odata cu formarea noului Parlament, un proiect de desfiintare a acestei sectii ar putea trece, avand in vedere noua majoritate politica rezultata in urma alegerilor din 6 decembrie.

 

 

 

Cum a patruns Paul al Romaniei, printul fugar condamnat in “Ferma Baneasa”, in cercurile cele mai inalte: de la Basescu la Obama si Hillary Clinton

image

Au trecut deja trei zile de cand Printul Paul al Romaniei este cautat de politie pentru a fi dus in penitenciar. El a fost condamnat definitiv la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul “Ferma Baneasa”, insa nu a fost gasit la locuinta sa.

Au trecut deja trei zile de cand Printul Paul al Romaniei este cautat de politie pentru a fi dus in penitenciar. El a fost condamnat definitiv la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul “Ferma Baneasa”, insa nu a fost gasit la locuinta sa.

 

 

 

Averile personajelor cu functii-cheie in Posta Romana. Membri de partid cu case in America si bijuterii de zeci de mii de euro

Posta Romana este adesea criticata pentru serviciile pe care le ofera, fiind o companie de stat care a inregistrat, de-a lungul anilor, mai multe pierderi decat profit. De exemplu, in anul 2017, Posta Romana avea acumulate datorii de 483 de milioane de lei. Ziare.com va propune o trecere in revista a averilor pe care au reusit sa le stranga oamenii cu cele mai importante functii din aceasta institutie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Curs BNR valabil astăzi 21.12.2020

image

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*