Anton Kovacs October 18, 2020

Va fi auster și dureros! Lovitură cruntă pentru trei milioane de români

Va fi auster și dureros! Lovitură cruntă pentru trei milioane de români

Cunoscutul economis Adrian Câciu vine cu o previziune sumbră privind economia României în această perioadă. Problemele sunt dintre cele mai mari și milioane de români vor fi afectați.

Cine a creat, de fapt, designul Dacia Duster. Dezvăluiri senzaționale

Dacia Duster reprezintă unul dintre modelele de succes ale producătorilor de la Mioveni. Cu motorizări adaptate noilor vremuri și dotări utile șoferilor, grupul Renault lansa în 2010 prima mașină de teren a brandului. Deși colaborarea dintre români și francezi a dus la modele inspirate din cele deja lansate de Renault, designul Dacia Duster este creat, de fapt, de către un specialist diferit de cele două naționalități.

EXCLUSIV. Cel mai cunoscut PR din România și poate cel mai bogat român au fost testați pozitiv și, apoi, negativ în două rânduri! E incredibil ce se ascunde în spatele poveștii! + Unde au pățit așa ceva!

Cel mai bogat român, dar și cel mai cunoscut PR de la noi din țară aduc acuzații grave la adresa celui mai solicitat centru de testare pentru COVID – OK Medical. Cei doi au făcut […]

Tragedia şi filantropia familiei Dalles. De ce şi-a lăsat averea uriaşă, ca moştenire, Academiei Române

400x200.jpg

Soţii Ioan şi Elena Dalles şi-au pierdut toţi cei trei copii, însă au continuat să investească financiar şi sufleteşte în oamenii din jur şi în societate. Înainte de a muri, Elena a lăsat întreaga avere moştenire Academiei Române, cu speranţa că suma uriaşă va fi folosită pentru a spriji arta şi cultura.

Curs valutar pentru astăzi 18.10.2020

De ce trebuie făcute necropsii în cazul deceselor COVID-19? Explicațiile psihologului criminalist Tudorel Butoi

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a explicat, sâmbătă, într-0 emisiune la Antena 3, de ce este necesară necropsia în cazul deceselor de COVID-19. Specialistul atrage atenția și spune că Codul de Procedură Penală din România obligă […]

Artistul britanic Banksy revendică un desen înfăţişând o fetiţă şi un cerc hula-hoop apărut în Nottingham

Artistul stradal britanic Banksy a revendicat sâmbătă o nouă creaţie apărută pe un zid din Nottingham, în centrul Angliei, înfăţişând o fetiţă care foloseşte un cauciuc de bicicletă pe post de cerc hula-hoop, potrivit Reuters. Desenul a apărut marţi pe peretele din cărămidă roşie al unui salon de frumuseţe, lângă o bicicletă legată de un stâlp metalic rămasă fără roata din spate. O fotografie a acestei creaţii realizate în partea studenţească a oraşului a fost publicată sămbătă pe pagina de Instagram a lui Banksy. Banksy este cunoscut pentru creaţii sale simbolice care fac deseori puternice referiri la problemele lumii contemporane.

Citește și:  Revista presei 19.08.2020

Criza umană provocată de mafia crizantemelor

image-2020-05-30-24025644-70-istodor-pri

Crizantemele ocupă spațiu, îți iau ochii. Vânzătorii le pun în drum. N-ai cum să le eviți. Crizantemele pletoase îți taie calea. Te “fură” în piață, în pragul florăriilor. E toamnă și 20 de legume de s-ar lupta să facă un buchet de culori și n-ar putea, n-au cum să depășească cromatica unui buchet de crizanteme. De pui morcovul, vânăta, roșia, varza, țelina, mărarul, hreanul, castravetele împreună nu au cum, nu pot să haladească paleta de culori a crizantemei. Crizantema bagă-n criză omul. Se întreabă omul: “e toamnă”? Răspunde omul neputincios: e toamnă. Asta înseamnă că încă o dată a trecut timpul. Puf! Trecu timpul și anul ăsta. Ce vine?

Tratamente inutile? Două dintre medicamentele aflate în schema de tratament pentru COVID-19 în România nu au niciun beneficiu, ci mai multe efecte secundare

Figurile centrale ale epidemiei de Covid-19 devin „locomotive” pentru partide la alegerile parlamentare 2020

EDITORIALIŞTII Adrian Onciu | STRICT SECRET! Cum au rezolvat pandemia Nicolae şi Elena Ceauşescu

Tunelul Luminii, o noua pasarela, la Timisoara. Imagini cu podul planuit peste Bega cu 1 milion de euro. Foto

colaj-pasarela-tunelul-luminii.jpg?resiz

TIMISOARA. S-a facut un prim pas pentru construirea unei noi pasarele pietonale, la Timisoara, si ramane de vazut daca noua adiministratie va continua proiectul.

Alin Nica va fi învestit vineri preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

La aproape o lună de la alegerile locale, vineri, 23 octombrie, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, va fi învestit în funcţie. Constituirea noului Consiliu Judeţean şi alegerea noilor vicepreşedinţi nu va avea loc în aceeaşi zi, ci la o dată ulterioară. Săptămâna următoare va demara procesul de învestire în funcţii a primarilor

Extazul Sfintei Tereza de Bernini. Moartea Terezei într-un spasm de suferință-plăcere

Gian Lorenzo Bernini (1598-1680), considerat de specialiști ca fiind cel mai mare artist baroc, exprimă prin lucrarea Sfânta Tereza și îngerul (terminată în 1652) cum mai este cunoscută opera, experiența mistică a extazului. În spațiul relativ restrâns al Capelei Cornaro, aflată în biserica Santa Maria della Vittoria din Roma, artistul organizează o adevărată scenă de teatru, în centrul căreia apare Sfânta Tereza și un înger.

 

Cum funcționează detectorul de fum?

Oamenii sunt speriați când aud de radioactivitate, însă radioactivitatea poate salva vieți. Un exemplu în acest sens este detectorul de fum de uz casnic.

SpaceX, proiectul iniţiat de Elon Musk, începe să dezvolte o rachetă cu o viteză de 7.500 de metri pe secundă pentru a livra arme armatei americane. Racheta va parcurge distanţa SUA-Afghanistan, adică 12.000 km, în maxim o oră

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*