Muniția ghidată israeliană a ucis 11 copii care jucau fotbal de masă, într-o tabără de refugiați din Gaza, spun experții în armament
Mona Awda Talla și-a văzut fiica în viață, ultima dată, când a plecat să cumpere o bucățică de tort. Shahed, 10 ani, s-a oprit o clipă să joace fotbal de masă cu prietenii ei, în tabăra de refugiați Al-Maghazi din Gaza. Câteva clipe mai târziu, fetița era moartă. Un videoclip care arată consecințele loviturii din 16 aprilie care a ucis-o pe Shahed și alți 10 copii, consultat de CNN, o arată pe fetiță întinsă la pământ lângă prietenii ei, cu pantalonii ei roz imposibil de confundat.
„Sufletul meu a dispărut de când Shaded nu mai este”, spune mama, plângând. În cele două săptămâni de la atac, declarațiile armatei israeliene s-au schimbat, dar nu și-a asumat responsabilitatea pentru atacul care a ucis-o pe Shahed alături de alți 10 copii.
Nr.2 în spionajul militar ucrainean: Nu putem câstiga
Ucraina va trebui la un moment dat să intre în discuţii cu Rusia pentru a pune capăt războiului dintre cele două ţări, a declarat un oficial de rang înalt al serviciilor secrete ucrainene într-un interviu publicat joi, relatează Reuters. Generalul Vadim Skibiţki este numărul doi în cadrul Direcţiei de informaţii a armatei ucrainene (GUR).
Încă un denunțător Boeing a murit. Este al doilea avertizor care-și pierde viața în acest an
Joshua Dean, în vârstă de 45 de ani, fost auditor de calitate la furnizorul Boeing Spirit AeroSystems, a acuzat conduita greșită a managementului calității.
Spionii Armatei vor puteri mai mari
În timp ce ochii cetățenilor sunt ațintiți pe campania pentru alegerile locale și europarlamentare ori spre ouăle de Paște, în parlament se pritocește, discret, modificarea legilor apărării, inclusiv prin extinderea competențelor Direcției Generale de Informații a Armatei.
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a calculat cât costă să locuiești singur, în Londra, în „condiții de minimă decență”. El a „pus pe hârtie” câți bani se duc pe întreținere, distracții și călătorii. La final, el conchide că […]
Necaz în Piața Sfântu Gheorghe! Istoria Timișoarei se sfărâmă sub ochii noștri
Reabilitată în cadrul unui proiect care a beneficiat de fonduri europene și a fost finalizat în 2016, Piața Sfântu Gheorghe din Timișoara era cunoscută drept Piața Seminarului, iar aici a existat o biserică catolică devenită ulterior moschee. După instalarea administrației austriece a apărut o nouă biserică, având hramul Sfântului Gheorghe, de unde și denumirea pieței.
Ce facem astăzi, 4 mai 2024, în Timișoara?
Sâmbătă, 4 mai, vă puteți bucura de atmosfera de Paști la târgul din centrul orașului.