Nicoleta C. August 23, 2021

foto: Poliția Locală Timișoara

 

 

Poliția Locală, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Județean, a organizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o razie pentru prevenirea și combaterea a faptelor de tulburare a liniștii locuitorilor mai multe cartiere timișorene.

 

Acțiunea, spun polițiștii locali, a venit ca urmare a numeroaselor sesizări de la cetățeni care s-au plâns de gălăgia pe timp de noapte, în special în apropierea localurilor din oraș, unde se asculta muzică la intensitate ridicată, dar și zgomotul produs de conducătorii de motociclete și autovehicule care turează motoarele pe timp de noapte.

Au fost verificate 20 de societăți comerciale, din care cinci au fost sancționate pentru nerespectarea prevederilor privind nivelul de zgomot, dar și pentru nerespectarea legislației privind exercițiile comerciale, iar cinci conducători de motociclete sau autovehicule au fost de asemenea sancționați pentru că au turat prea tare motoarele.

În total au fost date 26 de sancțiuni, iar valoarea amenzilor aplicate se ridică la 16.170 lei.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția celor care organizează evenimente sau sunt pasionați de drifturi să respecte legislația deoarece razii de acest gen vor fi organizate și în perioada următoare, iar cei surprinși încălcând actele normative în vigoare vor fi drastic sancționați.

Citește și:  Situația COVID-19, sâmbătă, 20 martie, în Timiș: 377 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și 6 decese

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*