Nicoleta C. September 11, 2020

 

Admiratorii actorului Florin Piersic au privilegiul de a-l revedea, la Timișoara, într-un cadru special: prima reprezentație în această neobișnuită stagiune a spectacolului „Străini în noapte”, care va avea loc în Parcul Rozelor. 

 

Luni, 21 septembrie 2020, de la ora 19:30, Florin Piersic și Medeea Marinescu  vor juca piesa lui Eric Assous, regizată de Radu Beligan, pe scena Teatrului de Vară.

 

Florin Piersic, care dedică evenimentul „poveștii mele de dragoste cu Timișoara, de o viață”, joacă  în  această comedie romantică un rol parcă anume scris pentru el, cel al eternului seducător.

 

Un rol pe care, la Paris, l-a jucat Alain Delon: Pierre, un director adjunct de vânzări, care rămâne singur pentru câteva zile, în timp ce soţia şi fiul adolescent sunt plecaţi în vacanţă. Într-un bar o întâlneşte pe Juliette (interpretată de actrița Medeea Marinescu), o tânără senzuală care-i acceptă invitaţia de a bea un pahar la el acasă. Identitatea adevărată a lui Juliette rămâne un mister. Din această enigmă, din jocul seducției, răsturnările de situație și fina țesătură de minciuni se naște tensiunea spectacolului. În fond, o profundă și tandră meditație, cu filon romantic, despre trecerea timpului și fragilitatea relațiilor umane.

 

De ani buni, spectacolul are săli arhipline la Timișoara, însă acum este jucat pentru prima dată în Parcul Rozelor. Decorul spectacolului este opera lui Puiu Antemir, costumele sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicală este realizată de flautistul Ion Bogdan Ștefănescu.

 

Biletele pentru spectacolul „Străini în noapte” la Teatrul de Vară  Timișoara costă, în funcție de loc, între 70  și 100 de lei și au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara. Cei care au cumpărat bilete pentru spectacolul anulat  în primăvară din cauza pandemiei de Covid 19 le pot revalida acum, pentru spectacolul din Parcul Rozelor.

Citește și:  La Teatrul Național Timișoara de Ziua Îndrăgostiților cumperi un bilet la Ana Karenina și primești două

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*