Nicoleta C. August 10, 2021

 

 

Procesul dintre Sindicatul Liber al Angajaţilor din Primăria Timişoara şi primarul Dominic Fritz, respectiv Consiliul Local, pentru noua organigramă, a început cu o amânare, pentru studierea documentelor depuse la dosar.

 

Între timp, primăria caută să contracteze servicii juridice din afara instituţiei, pentru a se apăra în faţa celor 33 de reclamanţi, angajaţi în propria administraţie.

 

„Cauza s-a amânat pentru data de 16 august, pentru studierea documentelor depuse la dosar”, a spus liderul SLA, Tiberiu Negrei.

 

Cei 33 de salariaţi au atacat în instanţă decizia primarului Dominic Fritz de a avea o nouă organigramă, fără dezbatere prealabilă, prin care sunt desfiinţate 80 de posturi, din care 10 sunt de conducere.

Tribunalul a acceptat acţiunea în contencios administrativ şi fiscal a sindicatului pentru „suspendarea executării act administrativ”, respectiv, a noii organigrame care a intrat în vigoare de la 2 august.

 

sursa: Radio Timișoara

Citește și:  Situația COVID-19, duminică, 16 mai, în Timiș: 26 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și 4 decese

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*