Nicoleta C. April 11, 2022

 

Primăria Timişoara a fost sancționată de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Timiş cu două amenzi în valoare totală de 10.000 de lei pentru că mai multe reguli de joacă din oraș puneau în pericol siguranţa copiilor.

 

 

„Controalele le-am efectuat începând cu data de 1 aprilie pe tematica locală locuri de joacă pentru copii. Au fost verificate şase locuri de joacă din parcuri, toate aflate în administrarea Primăriei Timişoara şi s-au indisponibilizat echipamente deteriorate, fisurate, cu părţi lipsă. S-au identificat locuri de joacă neîmprejmuite în Parcul Chopin şi parţial neîmprejmuit în Parcul Copiilor. În Parcul Carmen Silva, pe panoul de informare nu era menţionat numărul autorizaţiei. Au fost aplicate două amenzi în valoare totală de 10.000 de lei şi un avertisment”, a explicat șeful CJPC Timiş, Mihai Alin Gubandru, citat de Agerpres.

 

 

Comisariii de la Protecţia Consumatorilor au spus că vor continua acțiunile de control în tot judeţul, pană la sfârşitul lunii aprilie.

Citește și:  Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar pe o stradă din Timișoara a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele de înmatriculare, s-a ales cu amenda maximă și cu mașina ridicată

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*