Redacție April 24, 2019

Dacă sunteți talentați, cu vârsta între 15 și 30 de ani, născuți în Timișoara sau în județ, ori sunteți elevi, studenți sau absolvenți ai facultăților din Timișoara, Primăria Timișoara a anunțat lansarea unui nou festival la Timișoara – Bega Music Festival – special pentru voi. Acest concurs face parte integrantă din Festivalul Artelor Timișorene și are ca scop încurajarea tinerilor talentați din Timișoara.

Vom avea Bega Music Festival, ediția cu numărul 1, un festival – concurs. Este un concurs de interpretare vocală și de creație. Scopul este să identificăm și să susținem tinerii timișoreni. Se va desfașura în 7-9 iunie. Premiile constau în sume de bani. Spre exemplu, Secțiunea Creație va avea pentru premiul întâi – 4000 de lei. Dar va fi un concurs de interpretare vocală și de creație și ne dorim să prindă tradiție. Îi rugăm pe timișorenii talentați să se înscrie„, a dezvăluit primarul Nicolae Robu.

Sunt excluse muzica populară, de petrecere, romanțele și manelele. Sunt acceptate piese din zona muzicii pop, rock, jazz, dance, blues, folk, hip-hop, music-hall. Câștigătorul locului I va primi 2000 de lei, locul II 1500 lei, iar locul al III-lea 1000 de lei. Vor fi și 2 mențiuni a câte 500 de lei. Câștigătorul Secției Creație va primi 4000 de lei, cel poziționat pe locul al II-lea 3000 de lei, iar câștigătorul locului al III-lea 2000 de lei. Și aici vor fi 2 mențiuni a cate 1000 de lei.

Toate detaliile legate de concurs le găsiți AICI.

Citește și:  Elevii nu vor mai trebui să poarte mască de protecție în curtea școlii

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*