Nicoleta C. July 17, 2020

 

Cursurile școlare au fost întrerupte din cauza pandemiei, motiv pentru care o mare cantitate de lapte din programul „Laptele și cornul” a rămas în depozit, nedistribuită.

Prilej perfect pentru o nouă rundă de lupte mediatice în spațiul public între CJT și Prefectură despre care pisoi e mai competent să păzească laptele…

 

Călin Dobra, președintele CJ Timiș, a spus miercuri, 15 iulie, că laptele ar trebui donat persoanelor din centrele de ocrotire. Ba chiar a făcut și o transmisiune live, cu alai, cu tot ce trebuie, din depozitul producătorului, cu stocul de mii de litri de lapte în spate.

Ieri, 16 iulie, Prefectura Timiș a venit și ea să ne spună, care lapte, domnule, că noi deja l-am donat organizației Crucea Roșie Română Filiala Timiș care, la rândul ei, îl va distribui „către persoanele defavorizate, copiii din familii cu stare materială precară, căminele pentru persoane vârstnice sau altor persoane aflate în situații dificile, spitale, etc. din județul Timiș.”

 

Partea și mai interesantă este că laptele din depozit mai are doar o singură lună până când îi expiră termenul de valabilitate. Dacă mai durează mult scandalul, laptele va fi numai bun de băut cand va ajunge la nevoiași… Va fi exact cum zicea colegul Anton Kovacs, „Iar după ce au băut laptele acela care stă în depozit de câteva luni fără să se strice, dinții și ochii copiilor vor radia pe întuneric o frumoasă lumină verzuie”.

Citește și:  Campanie de siguranță rutieră intitulată „Vedere din spital”, lansată de Poliţia Română

2 thoughts on “Prefectura Timiș a limpezit laptele în scandalul mediatic cu CJT-ul

  1. Ce NIMENI nu a verificat însă, este PROVENIENȚA REALA a acestui lapte. Mare parte din el fiind de IMPORT, din Ungaria.
    Asta nu doar acum, ci de multi ani încoace. Anul trecut , când le era distribuit elevilor din TM laptele zilnic, chiar mă uitam că scria pe acele miniambalaje din carron că laptele.era de import! Bravos națiune….in timp ce crescatorii noștri erau ignorați de procesatorii abonați politic la programul profitabil cu statul, “cornul și laptele”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*