Redacție July 4, 2022

 

Poliția Timiș a scos la concurs 60 de posturi cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă. Dintre acestea, trei sunt pentru ofițer, iar 57 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 25 pentru ajutor de șef de post în mediul rural.

 

Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor, pot fi accesate gratuit la adresa: https://tm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Înscrierea se poate face inclusiv în zilele nelucrătoare, termenul limită fiind până în 12 iulie 2022, ora 16:00. Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, vor trebui transmise doar online, la adresele de email specificate în fiecare anunț, în perioada stabilită pentru înscriere.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, acolo unde este cazul, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

Data examenului scris va fi în 3 septembrie 2022, fiind aceeași dată pentru toate posturile scoase la concurs la nivel național.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*