Redacție July 7, 2021

 

 

PNL Timiș a anunțat că a început seria măsurilor dure împotriva celor care au orchestrat scandalul de la Timișoara. A fost dizolvat Biroului Permanent Local Interimar al PNL Timișoara, iar Claudiu Chira a fost schimbat de la conducerea organizației PNL Dumbrăvița.

 

Biroul Permanent Județean interimar al PNL Timiș, condus de Alin Nica, s-a întrunit, marți seara, pentru a analiza și a decide măsurile care se impun după scandalul creat în jurul alegerilor de la PNL Timișoara.

Astfel că, în cadrul BPJ interimar al PNL Timiș, a fost votată dizolvarea Biroului Permanent Local Interimar al PNL Timișoara și s-a ales o nouă componență care include două personalități din mediul universitar: Octavian Crețu – rector al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara și Marilen Pirtea – rector al Universității de Vest Timișoara.  Noul BPL interimar mai include și foști președinți ai PNL Timiș: Viorel Coifan și Ovidiu Drăgănescu, acesta din urmă a ocupat și funcția de secretar general al PNL pe țară.

 

Reprezentanții PNL Timiș au transmis că noul BPL interimar are ca principale atribuții organizarea alegerilor la municipiu și cercetarea și sancționarea faptelor acelor membri care au încălcat statutul și care afectează imaginea partidului.

În cadrul aceleiași ședințe a BPJ interimar de marți seara, a fost schimbat Claudiu Chira de la conducerea organizației PNL Dumbrăvița.

 

Citește și:  494 cazuri noi de COVID în Timiș, în ultimele 24 de ore, dintre care 217 doar în Timișoara. Rata de infectare azi în Timișoara: 8,08!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*