Redacție October 19, 2020

 

Noua componență a Consiliu Județean Timiș, inclusiv președintele, va fi investită la sfârșitul săptămânii. Alin Nica și noii consilieri județeni aleși în Timiș își vor primi mandatele după aproape o lună de la alegerile locale.

 

Învestirea va avea loc vineri, de la ora 12:00, la Palatul Administrativ, dar condițiile actuale impuse de pandemie fac ca evenimentul să se desfășoare într-un cadru restrâns.

Președintele ales al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a anunțat că va avea un singur invitat la ceremonie:

 

„Vineri, 16 octombrie, Tribunalul Timiș a validat mandatul de președinte al Consiliului Județean, mandat pe care mi l-ați încredințat în 27 septembrie. Etapa următoare va fi ceremonia de învestire, care a fost programată pentru vineri, 23 octombrie, de la ora 12, la Palatul Administrativ. Tot atunci vor fi învestiți în funcții și colegii consilieri județeni. Criza sanitară și condițiile impuse de pandemie ne obligă să păstrăm o ceremonie cât mai restrânsă, motiv pentru care voi avea un singur invitat: primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz.”

 

 

Consiliul Judetean Timiș va avea 37 de membri (consilieri + președinte):

 

  • 16 de la PNL,
  • 10 de la USR PLUS,
  • 7 de la PSD,
  • 3 de la Pro România.
Citește și:  Au fost adoptate noile restricții de deplasare în Timiș, în funcție de rata de infectare din fiecare localitate în parte

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*