Redacție March 29, 2021

 

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, este de acord cu protestatarii. El spune că „incompetența este dusă prea departe”, iar timișorenii nu mai acceptă „restricții aberante”.

 

Robu susține că oamenii trebuie lăsați să meargă la cumpărături când le este la îndemână, iar magazinele să rămână deschise cât doresc administratorii lor.

 

Și veți vedea că numărul de îmbolnăviri nu va crește! Va crește, în schimb, dacă le închideți la ora 18.00, idee pur și simplu debilă! Lăsați-ne să ne plimbăm cât vrem și unde vrem, fie și cu mască -deși e demonstrat că în aer liber masca nu-și are rostul! Și veți vedea că numărul de îmbolnăviri nu va crește! Ne veți îmbolnăvi, în schimb, de alte boli, veți afecta dezvoltarea biologică normală a copiilor noștri, ținându-ne închiși, frustrându-ne de aer liber și de soare”, scrie Robu, pe Facebook.

 

 

El adaugă că românii trebuie lăsați să facă sport, pentru că altfel se vor îmbolnăvi de alte boli.

 

„Concentrați-vă pe respectarea normelor la locurile de muncă! Ajutați-i acolo pe angajatori și pe angajați! Voi refuzați să faceți studii științifice, pentru că vă place să acționați discreționar! Studiile v-ar arăta cât de fără sens sunt măsurile pe care le luați! Uitați-vă nu ce se întâmplă la Paris, unde măsurile din care vă inspirați nu produc niciun rezultat! Ba da, un rezultat produc: scot oamenii în stradă! Vreți asta și la noi?! Uitați-vă ce se întâmplă în Statele Unite ale Americii, în state precum Texas, Florida, etc, unde se trăiește normal, doar cu câteva obligații logice impuse de autorități, acceptate de toată lumea tocmai pentru că sunt logice! Acolo sunt rezultate de imitat, din ce fac cei de-acolo trebuie să ne inspirăm”, mai spune Nicolae Robu.

 

Citește și:  Grecia a anunţat planul în trei etape de redeschidere a turismului pe insule. Când vom putea vizita minunatele plaje elene

Sute de oameni au protestat, în noaptea de duminică spre luni, în marile orașe ale țării față de noile restricții impuse pentru limitarea pandemiei. În Timişoara, oraşul cu cea mai mare incidenţă a numărului de cazuri de COVID-19, sute de oameni au ieşit în stradă fără să poarte mască şi au scandat „Arafat, nu uita, Timişoara nu-i a ta”.

 

sursa: digifm

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*