Redacție June 1, 2021

 

În perioada 1-13 iunie are loc la Iulius Town a patra ediție a nonconformistului muzeu Made in RO, un muzeu dedicat publicității și brandurilor românești.

 

 

 

Muzeul Made in RO aduce obiecte autentice și artefacte ale brandurilor iconice, ambalaje, afișe, materiale grafice, propagandă politică, postere, machete, ziare și reviste cu reclame, produse casnice de larg consum, cosmetice, jucării, textile, electronice și electrocasnice, produse alimentare, clipuri TV, reclame din arhive, mașini autohtone și multe alte surprize expoziționale din alte vremuri trecute, dar și produse dedicate industriei și brandurilor iconice din orașele gazdă.

Selecția de lucrări de artă publicitară și obiecte cuprinde piese autentice din patru perioade de timp distincte: antebelic, interbelic, perioada comunistă și întoarcerea la capitalismul din perioada contemporană. Expoziția prezintă atât printuri (afişe, ziare, reviste), cât şi obiecte reprezentative pentru designul industrial de produse de larg consum, în decoruri autentice de epocă, prezentând o cronică fizică a memoriei economiei României în care vom promova identitatea culturală și istorică a industriilor creative.

Programul de vizitare este între orele 10.00-22.00 și intrarea este gratuită.

Mai multe informații despre programul complet al evenimentului se găsesc și pe site-ul oficial al muzeului – https://muzeulpublicitatii.ro/

 

Citește și:  Diana Șoșoacă interpretată inedit într-un spectacol de comedie, cu participarea Crinei Zvobodă, celebra artistă ventriloc

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*