Redacție October 15, 2020

 

Marcel Vela, a declarat, joi, la Timişoara, că ridicarea restricţiilor în cazul pelerinajului de la Iaşi a a fost „o decizie operativă, pentru a salva o situaţie care putea degenera”.

 

Ministrul Afacerilor Interne a afirmat că activitatea ministerului pe care îl conduce presupune şi decizii care se iau în funcţie de situaţia operativă concretă.

 

„Atunci când o decizie care e adoptată salvează o situaţie gravă, aceste decizii se iau în mod legal şi profesionist de către cei care analizează exact momentul operativ de la o anumită situaţie, zonă sau eveniment. Aşa că ceea ce s-a întâmplat la Iaşi a fost o decizie operativă pentru a salva o situaţie care putea degenera şi putea deveni foarte gravă, atât pentru cei implicaţi în evenimentul respectiv, cât şi pentru ceea ce înseamnă o afectare a imaginii ţării noastre care ar fi fost speculată în media naţională sau internaţională cu privire la, să spunem, posibile violenţe între cei care aşteptau să intre în curtea bisericii şi organele de ordine care trebuiau să interzică acest lucru”, a spus Marcel Vela.

 

 

Citește și:  10.142 cazuri noi de COVID-19 la nivel național, în ultimele 24 de ore, dintre care 271 în Timiș. Vezi de unde sunt infectații

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*