Nicoleta C. April 29, 2021

 

Tribunalul Timiş a emis mandat de arestare preventivă, în lipsă, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pe numele cetăţeanului afgan care a ucis un migrant pe o stradă din apropierea Gării de Nord din Timişoara.

 

Poliţiştii au făcut publică fotografia bărbatului şi fac apel la oameni să sune la numărul de urgenţe 112 sau la cea mai apropiată secţie de Poliţie dacă îl văd.

 

„În data de 27.04.2021, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, în lipsă, faţă de inculpatul A.F., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi tentativă de omor. În fapt, s-a reţinut că în cursul după-amiezii de 19.04.2021, în jurul orei 16.00, inculpatul A.F., cetăţean afgan, în timp ce se deplasa alături de alţi trei migranţi afgani, pe bulevardul Republicii din Timişoara, ar fi aplicat, în spate, victimei I.A.J., la rândul său migrant, o lovitură cu un cuţit, producându-i o plagă înjunghiată penetrantă, soldată cu hemoragie, leziune traumatică gravă ce a condus la decesul victimei, în scurt timp, la spital”, se arată într-un comunicat de presă, de joi, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, remis de news.ro

 

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş a admis cererea procurorilor şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului, în lipsa sa, pentru o perioadă de 30 de zile, de la data punerii în executare a mandatului.

Citește și:  Elevii școlilor în care se organizează secții de votare pentru alegerile locale vor învăța exclusiv online timp de trei zile

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*