Redacție January 4, 2022

 

Mai mulți oameni ai străzii își improvizaseră adăposturi în zona Pieței 700. Aceștia se stabiliseră lângă liniile de cale ferată, sub țevile de termoficare. Pe lângă locuințele improvizate, aceștia au strâns și o cantitate considerabilă de deșeuri de tot felul și astfel au transformat zona într-un focar de infecție.

 

În urma unei sesizări, polițiștii locali au mers în această dimineață lângă una dintre clădirile de birouri din Piața 700, în apropierea liniilor de cale ferată, unde câțiva oameni ai străzii își improvizaseră adăposturi. Polițiștii au găsit doi bărbați și o femeie, din Timiș și Mehedinți,și i-au dus la centrul pentru persoane fără adăpost de pe strada Telegrafului.

Pentru igienizarea zonei polițiștii locali au luat legătura cu reprezentanții CFR, locația fiind în administrarea acestei instituții.

 

 

„Nu este prima dată când astfel de persoane sunt depistate în zona respectivă, de fiecare dată fiind luate măsurile legale, dar periodic alți oameni ai străzii vin și își ridică alte adăposturi tot în zonă. Cetățenii care mai observă astfel de locații ni le pot semnala la numerele de telefon 0256.968, 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro pentru luarea măsurilor legale care se impun în funcție de situația din teren”, a transmis purtatorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara, Dana Seracin.

 

Citește și:  Avertisment INSP: Utilizarea lămpilor UV nu este recomandată pentru dezinfecția suprafețelor în unitățile de învățământ

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*