Anton Kovacs April 24, 2022

 

Averse de ploaie în această dimineață cu numeroase furtuni în cursul după-amiezii. Va fi cald, temperatura maximă va fi aproape de 25°C. Vânturi S-SE între cu viteze de 15 și 30 km/h. Şanse de ploaie 90%. Am observat că dacă toamna târziu, sau iarna, când e încă frig, dacă softurile astea de prognoză meteo spun că șansele de ploaie sunt mai mari de 30%, sigur va ploua. Însă în perioadele când vremea e caldă, șanse de ploaie chiar de peste 90% nu mai înseamnă că va ploua neapărat, poate va ploua, poate nu va ploua.

Aerul este de calitate satisfăcătoare, cel puțin în ceea ce privește particulele în suspensie, că restul senzorilor, cei din stațiile “oficiale” nu prea mai funcționează. Poate Ministerul Mediului îmi dăruiește mie două din containerele alea, să-mi fac birou în ele. În felul ăsta nu aș mai plăti chirie și cineva din țara asta le-ar folosi totuși la ceva util.
Și nu în ultimul rând, sărbători pascale liniștite și pline de lumină pentru toată lumea, indiferent de religie, rasă sau limba pe care o vorbește.

 

Citește și:  2 mai, Ziua Naţională a Tineretului

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*