Anton Kovacs April 20, 2022

 

Și astăzi, ca și ieri vom avea când nori, când soare. Temperatura maximă va fi de 13°C. Vântul va bate din V-SV cu 10-15 km/oră.
E-Distribuție anunță că se va întrerupe furnizarea energiei electrice între orele 9-17 pe str. 1 Decembrie (p), Deliblata (p), Satu Nou (p), Bd. Eroilor de la Tisa (p), Piata Sf. Iosif cel Nou (p).
AQUATIM anunță că se oprește apa între orele 9-14 pe Calea Bogdăneștilor, strada Sibiu, strada Franyó Zoltán, strada Făgăraș, strada Toplița, strada Chișinău. Pe Calea Bogdăneștilor se oprește apa pe porțiunea dintre străzile Bogdan Petriceicu Hasdeu și Calea Circumvalațiunii.
Calitatea aerului la această oră este bună și poluarea foarte redusă. Cel puțin atât cât se vede din cele două rețele private de senzori instalate în oraș.
Probabil că vă întrebați de ce nu mai spun nimic despre benzen.
Păi nu mai spun pentru că nu prea mai am ce spune, la un moment dat 3 din cei 4 senzori de poluare cu benzen au încetat să funcționeze și de atunci nimeni nu i-a mai băgat în seamă.
S-a întâmplat și cu stațiile alea europene de măsurare a calității aerului la fel cum se întâmplă cu toată Uniunea Europeană, niște oameni cu viziune le-au făcut dar acum nu mai are cine să le întrețină și să se ocupe de ele.
Pentru că, la fel ca în toată Uniunea Europeană, acolo la atelierul ăla de întreținere nu au mai fost angajați meseriași, tineri, bătrâni, cum or fi ei, singura condiție fiind să se priceapă la treaba asta.
Nu, dacă a fost nevoie de 4 oameni a fost obligatoriu ca unul să fie bărbat și să nu poarte ștrimfi, dacă e posibil să și fie fiul cui trebuie, altul să fie femeie, că așa e corect politic, unul să fie minoritar, cu cât mai neagră pielea cu atât mai bine, iar al patru-lea să nu prea știe ce e.
Priceperea la treaba respectivă nu a avut nici o legătură cu angajarea, la fel cum se întâmplă de câțiva ani în toată Europa.
Și din păcate până când nu vom renunța la idioțenia asta numită corectitudine politică și la angajarea a tot felul de idioți pentru a face lucruri la care nu se pricep, să știți că lucrurile nu au cum să meargă bine.
Citește și:  Tanc rusesc, de 40 de tone, răsturnat pe șosea

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*