Nicoleta C. April 20, 2022

 

Primăria Timişoara a anunțat că în perioada 26 aprilie – 4 mai 2022, între orele 21:00 – 06:00, societatea Coral Impex SRL va face o nouă acțiune de dezinsecție terestră, pentru combaterea țânțarilor, pe domeniul public al orașului.

 

Produsele folosite sunt: Cymina Plus, având substanţa activă Cipermetrina, pentru combaterea ţânţarilor adulţi, pentru serviciul de dezinsecţie terestră; Vectobac WG având substanţa activă Bacillus thrugiensis subsp. israelensis, pentru combaterea larvelor, pentru serviciul de larvicidare.

 

Crescătorii de albine sunt rugaţi ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile necesare pentru protejarea albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire.

Cetăţenii sunt rugați să evite să treacă sau să stea în zona de acţiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluţii de combatere a ţânţarilor şi larvele acestora.

 

Primăria a mai anunțat că în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, perioada de desfășurare a acestei acțiuni va fi extinsă.

Citește și:  Din ce localități din Timiș sunt cazurile noi de COVID-19 raportate azi, 28 august

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*