Nicoleta C. May 9, 2022

 

Turarea motoarelor și distracția prin derapaje și frânări bruște, de natură să tulbure liniștea locuitorilor orașului pe timp de noapte, au devenit, se pare, distracție de weekend pentru unii tineri din Timișoara.

 

Și în acest sfârșit de săptămână, un bărbat de 28 de ani a fost surprins de polițiștii locali turând motorul și făcând drifturi în zona Stadionului Dan Păltinișanu.

Acesta a fost surprins azi-noapte, în jurul orei 03.00, turând motorul și făcând drifturi cu autoturismul BMW de care îl conducea în parcarea Stadionului. El a fost sancționat conform HCL 371/2007 cu amendă de 800 lei.

 

„Reamintim că potrivit hotărârii de Consiliu Local, folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz, reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă de la 800 la 2500 lei. Timișorenii care sunt deranjați de astfel de situații, le pot semnala la numerele de telefon ale Dispecratului Poliției Locale Timișoara, 0256.968 sau 0256.246.112”, a declarat Daniela Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*