Redacție August 19, 2021

 

 

Suspendarea noii organigrame a Primăriei Timișoara, în urma deciziei instanţei, pune în pericol și pregătirile unităților de învățământ din oraș pentru de începerea noului an școlar.

 

Practic, a fost modificată structura biroului din primărie care are în responsabilitate lucrările pe care municipalitatea trebuie să le facă în unitățile de învățământ.

 

„La nivelul Primăriei Timișoara avem probleme, momentan nu se știe cine se ocupă de școli, având în vedere că noua organigramă care a fost adoptată este la ora actuală suspendată printr-o decizie a justiției, deoarece fostul birou în care erau atât investiții de școli, spitale, complexe sportive s-a spart în mai multe birouri, iar acum nu se știe exact ce se întâmplă”, a explicat subprefectul Ovidiu Drăgănescu, pentru Radio Timișoara.

 

Tot în perspectiva începerii școlii în mai puțin de o lună, subprefectul Ovidiu Drăgănescu a mai spus și că ar trebui luate măsuri pentru desfășurarea traficului în condiții bune, mai ales pe arterele din apropierea unităților de învățământ, acolo unde se creează ambuteiaje la primele ore ale dimineții.

 

Citește și:  Timișoara e printre orașele din România care trebuie să facă „planuri preventive” privind poluarea, pentru a evita o procedură de infringement, spune Ministrul Mediului

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*