Nicoleta C. March 27, 2022

 

Pompierii de la ISU Timiș au fost anunțati, duminică seara, prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o casă și garajul acesteia, în Municipiul Lugoj, strada Bocșei. Un bătrân de 79 de ani a fost găsit carbonizat.

 

A fost alertat Detașamentul de Pompieri Lugoj și au fost trimise la locul incendiului următoarele forțe și mijloace: o autospecială de primă intervenție și comandă A350, două autospeciale cu apă și spumă AT5003 și AT 7000, o autosanitară SMURD tip B și un efectiv cu un ofițer și opt subofițeri.

 

„La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului precum și în interiorul imobilului și garajului. După lichidarea incendiului, pe timpul operațiunilor de îndepărtare a efectelor negative asupra instalațiilor și construcțiilor, a fost descoperită o victimă de sex masculin, carbonizată aproximativ 79 ani.
În momentul de față se efectuează cercetări la fața locului de către echipajul criminalistic din cadrul IPJ Timiș precum și cercetarea cauzelor de incendiu”, au declarat reprezentanții pompierilor de la ISU Timiș.

 

Citește și:  Lucrările la Pasajul Solventul pot să înceapă

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*