Redacție November 27, 2019

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a intervenit, miercuri seara, pentru înlăturarea efectelor produse de explozia unei butelii într-un bloc din Timişoara.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că există o victimă, o femeie de 84 de ani, proprietara apartamentului, care prezintă arsuri uşoare şi a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Timiş pentru îngrijiri medicale.

 

„A fost solicitată şi prezenţa lucrătorilor Inspectoratului Judeţean în Construcţii Timiş. Din bloc s-au autoevacuat în jur de 50 de locatari care nu necesită îngrijiri medicale”, a declarat Megherea.

 

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie, 11 pompieri şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Timiş.

Explozia a avut loc miercuri seara, într-un bloc de pe strada Cerna, din Timișoara și nu a fost urmată de un incendiu. În urma deflagrației, o femeie în vârstă de 84 ani, proprietara apartamentului, a suferit arsuri ușoare, fiind preluată de echipajul SAJ pentru îngrijiri medicale. Din bloc s-au autoevacuat aproximativ 50 de locatari, care nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și:  Mii de bicicliști din Timișoara au ieșit la Pedalarea de Primăvară și au transmis mesajul „Vrem Piste”. FOTO + VIDEO

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*