Redacție June 20, 2021

 

 

  • Centrul de Cultură și Artă, susținut financiar de Consiliul Județean Timiș, organizează cea de-a XXXIII-a ediție a Festivalului fanfarelor 2021, începând cu ora 17:00, la Muzeul Satului Bănățean.

Participă 6 fanfare: Fanfara Pro Amicitia, Fanfara Banater Musikanten, Fanfara din Giroc, Fanfara Societății Culturale Doinitorii Banatului din satul Vărădia, comuna Mercina, județul Caraș Severin, Fanfara Bisericii Ortodoxe din Almăj, județul Arad și Cvartetul de tromboane al Filarmonicii Banatul din Timișoara.

Intrarea va fi liberă, dar spectatorii vor trebui să respecte toate măsurile de protecție sanitară valabile la momentul respectiv. Melomanii care nu pot ajunge la festival îl pot urmări în transmisiune directă pe pagina de Facebook: Cultură Tradițională – CCAJ Timiș.

Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură și Artă și susținut financiar de Consiliul Județean Timiș.

 

 

 

  • Stagiunea de vară a Teatrului Merlin din Timișoara se va desfășura anul acesta în parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean.

Astfel, timp de șase săptămâni, din 20 iunie până în 25 iulie, spectacolele Teatrului vor avea loc în fiecare duminică, de la ora 18:00, la Muzeul Satului Bănățean.

Pentru început, artiștii de la Merlin propun îndrăgitul spectacol „Ursul păcălit de vulpe”, care se va juca astăzi, de la ora 18:00.

Tot astăzi, de la ora 11:00, la sediul Teatrului Merlin, se va juca în pemieră cu public spectacolul „Țara Rutabaga. Hoinăreală în zig-zag”. Spectacolul a avut premiera online în data de 10 aprilie.

 

 


Sursă calendar evenimente: rador

Citește și:  Tinerii timișoreni sunt invitați duminică la o discuție liberă cu trei dintre candidații USR PLUS la europarlamentare

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*