Nicoleta C. December 22, 2021

 

Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a declanşat azi greva japoneză, cu purtarea banderolei albe sau a însemnelor SANITAS de către toţi membrii de sindicat, pe termen nelimitat. Sindicaliștii anunţat că joi vor protesta la Guvern.

 

Federaţia SANITAS solicită salarii de bază pentru toţi salariaţii din Sănătate şi asistenţă socială la nivelul anului 2022, precum şi sporuri plătite pentru toţi salariaţii la nivelul salariilor de bază aferente anului 2022.

 

Sindicaliștii consideră că după doi ani de pandemie, lucrătorii din sănătate, eroii în halate albe cum sunt numiți de opinia publică, sunt din nou umiliți de către guvernanți.

Citește și:  Spania a ridicat starea de alertă, mii de oameni au sărbătorit în stradă VIDEO

1 thought on “Este grevă japoneză în spitalele din toată țara. Mâine medicii vor protesta la Guvern

  1. Au fost folositi impotriva populatiei exact ca si masmedia si TV . Acum au inceput sa fie inlaturati dupa ce au starnit haosul si deznadejdea . Daca vrem putem acuza de genocid si multe morti suspecte , aplicare dupa dorinta a tratamentelor si eliminarea celor nedoriti . Acest sistem fascist de folosire a anumitor bresle ca apoi sa fie inlaturate este vechi de pe vremea lui Hitler . Sistemul sanitar sa lasat condus fara sa conteste ceva de un impostor , Arafat , ce nu are nici o calitate la modul real. SMURD al sau sau pe cine o avea in spate a amestecat lucrurile si banii. A distrus ” Salvarea ” de stat si mai are putin sa creada ca si pompierii sunt ai lui CFR scrierii ne indreptam spre razboaie civile in cateva luni daca nu anul acesta . In ziua in care masmedia-TV , sanatatea si politia vor intelege ca au fost doar unelte va lua foc tara si toata Europa . Eu privesc viitorul ca la televizor stiind ce va urma si am si publicat cu lux de amanunt multi ani inainte

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*