Nicoleta C. May 6, 2022

 

Poliția Locală Timișoara își ia azi „La revedere” de la unul dintre cei mai serioși și competenți polițiști locali. Eva Carmen Marinca, din cadrul Serviciului Inspecție Comercială, iese la pensie după aproape o viață de om muncită pentru comunitate.

 

Eva Marinca a absolvit Facultatea de Științe Economice, a lucrat în intervalul 1995-2010 în cadrul Serviciului Inspecție Comercială – Autorizare Comerț Stradal, Acorduri funcționare la Primăria Timișoara, după care, din 2011, când s-a înființat Poliția Locală, și până în acest an a fost polițist local în cadrul instituției.

 

„Seriozitatea, perseverența și bunul simț sunt trăsături ale colegei noastre care au contribuit la oferirea unor servicii de calitate pentru cetățeni. Colega noastră, ajunsă acum la frumoasa vârstă de 60 de ani, a decis să-și continue viața și să aibă grijă și de propria persoană după ce ani de zile „a bătut” străzile orașului în cadrul acțiunilor de verificare, control, patrulare. Întregul colectiv al Poliției Locale Timișoara îi dorește multă sănătate, o pensie cât mai lungă și îi promitem că o vom primi cu brațele deschise oricând va dori sa ne vizitez”, a spus purtatorul de cuvant al Politiei Locale Timisoara, Daniela Seracin.

 

Citește și:  În zilele următoare sistemul RO-ALERT va trimite notificări TEST telefoanelor din Timiș

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*