Nicoleta C. October 17, 2019

 

Dragoș Boța, fondatorul PRESSALERT.ro, împlinește 25 de ani de presă. Pentru a marca acest moment, jurnalistul timișorean a luat decizia de a strânge cele mai interesante scrieri într-un singur loc. Așa a apărut cartea #presănonstop, care urmează să fie lansată, mâine, la Timișoara.

 

„Mă bucur tare mult că Dragoș a făcut un tur de forță și a adunat între două coperte materialele de presă care, a considerat el, îl reprezintă. Sunt convins că a fost dificilă această operație, întrucât Dragoș este printre cei mai longevivi jurnaliști din presa timișoreană și a scris enorm. Nu știu dacă legitimația de presă l-a ajutat prea mult în carieră, însă această carte îl va legitima și mai abitir”, a declarat scriitorul Robert Șerban, cel care l-a încurajat pe Dragoș Boța să lanseze prima sa carte.

 

„Este un roman cu multe personaje, pe care puteți să-l citiți de oriunde și care, din păcate, nu se mai termină în România noastră postdecembristă. Dacă aș fi făcut un pariu cu Dragoș Boța acum o săptămână, precum că această carte nu va ieși, sigur l-aș fi pierdut. Dragoș Boța a făcut ca imposibilul să devină posibil”, a afirmat și Loredana Tîrzioru, din partea Editurii Brumar.

 

Evenimentul de lansare al cărții #presănonstop va avea loc vineri, 18 octombrie, începând cu ora 17.00, la Centrul Multifuncțional Bastion.

Citește și:  Focus Almodóvar pe TIFF Unlimited, între 17-20 decembrie 2020

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*