Redacție August 31, 2020

 

Candidatul USR-PLUS la funcția de primar al Timişoarei, exoticul Dominic Samuel Fritz, și-a lansat duminică proiectul electoral pentru orașul pe care vrea să-l conducă pentru minim 4 ani.

 

Cu această ocazie Fritz a declarat că va fi un primar bun, fiind încrezător în victorie, deoarece timişorenii au ajuns „în punctul în care vor mai mult” iar acest moment „a însemnat întotdeauna începutul unei revoluţii”.

 

„Voi fi un primar bun al Timişoarei nu doar pentru că am învăţat administraţie de la cei mai buni din Europa. Voi fi cel care va spune în fiecare zi că ai ce să faci (pentru a rezolva problemele, n.r.). Putem mai mult. Dacă ai oameni profesionişti în jurul tău şi dacă ştii de unde să iei bani este uşor să construieşti un pod, un pasaj sau un sens giratoriu şi asta vom face”, a afirmat Dominic Samuel Fritz.

 

Dominic e de părere că schimbarea pe care împreună cu cetăţenii o va aduce în Timişoara va fi mai profundă şi mai durabilă, întrucât se va produce în fiecare dintre locuitorii oraşului.

 

„Timişoara va redeveni cel mai curat oraş nu pentru că vom face curăţenie temeinic pe străzi şi în spaţiile publice, ci pentru că oamenilor nu li se va mai părea mormal să arunce gunoiul pe stradă. (…). Timişoara va deveni cel mai civilizat şi viu oraş din România pentru că vom reclădi o comunitate urbană bazată pe respect reciproc, pe diversitate, pe responsabilitate proprie şi pe încurajarea ideilor noi. Revoluţia nu va începe doar în primărie, ci în fiecare dintre noi, cu votul fiecăruia dintre noi”, a detaliat Fritz.

 

Citește și:  Grefieră de la Tribunalul Timiș, confirmată cu COVID-19

Vicepreşedintele USR Timişoara, Ruben Laţcău, candidat pe al treilea loc eligibil pentru consiliul local din partea USR-PLUS, a enumerat câteva dintre proiectele pe care formaţiunea politică le doreşte pentru orașul de pe Bega.

 

„Avem cinci priorităţi strategice pentru Timişoara: deschiderea şi digitalizarea administraţiei locale, tradiţia timişoreană de inovare şi creativitate, conectarea oamenilor printr-un sistem modern de mobilitate urbană, curăţarea şi extinderea spaţiilor verzi urbane, precum şi construirea unui oraş pentru copii şi seniori. (…). Vom transforma Bega într-un coridor verde extins şi întreţinut, cu zone de promenadă atractive, baze sportive şi terenuri de sport accesibile şi disponibile tuturor locuitorilor. Acest culoar verde va putea străbate întreaga zonă metropolitană. Vrem să amenajăm canalele din jurul Timişoarei în coridoare verzi-albastre pentru natură şi faună. Aşa vom uni Timişoara şi comunele din jur printr-o reţea continuă de spaţii verzi”, a afirmat Ruben Laţcău.

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*