Nicoleta C. June 14, 2020

 

Agențiile loto se redeschid, gradual, de luni, 15 iunie, începând cu ora 14.00. Primele extrageri loto vor avea loc duminică, 21 iunie, a anunțat Loteria Română.

Odată cu redeschiderea agențiilor loto din toată țara se reia și plata câștigurilor, care a fost suspendată în 25 martie.

 

„Jucătorii își vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiții de siguranță și protecție. Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agențiilor cu o serie de măsuri de prevenție necesare pentru protejarea sănătății jucătorilor și a angajaților și va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorități”, a anunțat Loteria Română.

 

Loteria Română mai precizează că vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc.

Jucătorii trebuie să respecte distanța de siguranță, să poarte mască de protecție, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții și să respecte toate recomandările pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur.

Citește și:  4.272 cazuri noi de COVID-19 la nivel național din 14.588 teste, dintre care 105 în Timiș

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*