Redacție June 1, 2020

 

Odată cu reluarea traficului feroviar a intrat în vigoare și obligativitatea purtării măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călători pe toată durata călătoriei.

 

Timișorenii care nu au mască de protecție, dezinfectant sau mănuși atunci când pleacă la drum cu trenul au acum posibilitatea să își achiziționeze aceste produse, destinate limitării răspândirii SARS-CoV-2, de la noul automat apărut în interiorul Gării de Nord.

Călătorii pot să aleagă dintr-o gamă relativ largă de produse, cu prețuri la nivelul celor din farmacii.

Spirt Mona la 8,5 lei sticla, diverse geluri dezinfectante cu prețuri între 9,5 şi 14 lei, şerveţele umede cu 3,5 lei pachetul. Mănuşile de protecţie au diferite mărimi; S, M şi L și costă 1,5 lei.

Automatul poate da și două tipuri de măşti de protecţie. Cele simple costă 3 lei bucata, sau două bucăți la 5 lei, iar cele cu grad mai mare de protecție pot fi cumpărate cu 10 sau 20 lei bucata.

 

Oricât de exotic ar părea, automatul cu măști de protecție și dezinfectant de la Gara de Nord din Timișoara este binevenit, oamenii apreciind faptul că pot să cumpere aceste produse direct din gară înainte de a pleca la drum.

 

Galerie foto:

 

Citește și:  Masca devine obligatorie în spațiile publice deschise, în anumite intervale orare

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*