Redacție June 2, 2020

 

Criza generată de pandemia COVID-19 i-a lovit pe antreprenorii din domeniul HORECA din două direcții.

 

Potrivit președintelui Horetim, Corina Macri, pe lângă faptul că au fost închise de Guvern, restaurantele și hotelurile sunt afectate de reducerea drastică a turismului de afaceri, sector vital pentru antreprenorii din industria ospitalității de la Timișoara.

 

“Discuțiile cu toate companiile din zonă s-au oprit pentru o perioadă. După cum bine știți, majoritatea lucrează online, la distanță, s-au oprit activitățile de colaborare, team building, conferințe. Ca urmare, noi suntem primii afectați pentru că nu mai putem fi gazdele unor astfel de evenimente, inclusiv gazdele întâlnirilor uzuale care aveau loc la Timișoara într-o companiile din piață”, spune Corina Macri, citată de Radio Timișoara.

 

Președintele Asociației Horetim a declarat că firmele colaboratoare le-au transmis proprietarilor de hoteluri că în următoarea perioadă nu au bugete pentru deplasări ale angajaților în interes de serviciu. Corina Macri a mai declarat că o amânare a anului în care Timișoara devine capitală europeană a culturii ar fi o gură de oxigen pentru HORECA.

Citește și:  UVT va începe noul an universitar cu prezenţă fizică

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*