Nicoleta C. July 7, 2021

 

 

RETIM Ecologic Service S.A. și Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri (ADID) Timiș informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 0 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de colectare a deșeurilor municipale.

 

Localităţile care aparţin Zonei 0 a judeţului Timiş sunt următoarele : Balinţ, Bara, Belinţ, Bogda, Boldur, Brestovăţ, Buziaş, Chevereşu Mare, Coşteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Lugoj, Nădrag, Niţchidorf, Racoviţa, Recaş, Sacoşu Turcesc, Secaş, Ştiuca, Topolovăţu Mare, Victor Vlad Delamarina.

 

Conform informării trimisă de cele două societăți, modificarea tarifelor este determinată de creșterea cuantumului salariului minim pe economie, de creșterea valorii tichetelor de masă, de creșterea costului de colectare a sticlei (datorată creșterii în anumite zone a numărului de clopote și/sau a frecvențelor de colectare), de actualizarea cu indicele prețurilor de consum, precum și de creșterea tarifelor de preluare la Depozitul de deșeuri nepericuloase din comuna Ghizela.

 

Tarifele aplicabile pentru întreaga Zonă 0 Ghizela vor fi:

 

• Pentru persoane fizice , tarife exprimate în lei cu TVA

 

 

• Pentru persoane juridice – tarife exprimate în lei fără TVA

 

 

Citește și:  „Băieții deștepți” au orchestrat manevrele de la COLTERM și au pus un nou director interimar

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*