Redacție February 2, 2019

Vântul puternic care a suflat noaptea trecută și azi în Timișoara a rupt crengile copacilor bătrâni și neîngrijiți din oraș. Dacă unele au căzut pe trotuare și pe străzi, altele au rămas atârnate în copaci, punând în pericol viața oamenilor care trec prin zonele respective.

Fotografiile sunt făcute azi, 02 februarie, în zona Gheorghe Lazăr (aproape de intersecția cu Circumvalațiunii). Poliția Locală și pompierii au venit, au constatat și…au plecat. După cum se vede, crengile groase și copacii putrezi stau să cadă în orice moment, punând în pericol pietonii și șoferii care trec prin zonă.

Crengile căzute până acum au fost luate de pe stradă și de pe trotuar de către trecători și aruncate în părculețul de lângă Gh. Lazăr, dar pericolul crengilor rămase atârnate în copaci este iminent. Pietonii care observă din timp pericolul ocolesc cum pot, unii o iau prin parc, iar alții pe trotuarul de pe celălaltă parte a străzii. Vă îndemnăm să procedați la fel dacă treceți prin zona respectivă! Asta până când toaletarea copacilor va ajunge și în acestă zonă, cu toate că se pare că nu se va întâmpla prea curând, drujbarii fiind ocupați să radă complet copacii sănătoși de la AEM.

Citește și:  Primăria Timişoara, dezbatere publică privind impozitele și taxele locale pe anul 2022

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*