Redacție August 6, 2021

 

 

În perioada 12-23 august se vor executa din nou servicii de dezinsecție terestră şi aeriană în Timișoara, în baza contractului pe care Primăria Municipiului Timişoara îl are cu firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L. din Ploiești.

 

Cetățenii sunt rugați să evite să treacă sau să stea în zona de acţiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluții de combatere a ţânţarilor şi larvele acestora pentru a evita eventualele incidente neplăcute.

Crescătorii de albine sunt rugaţi, de asemenea, ca în perioada menţionată să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire, în caz contrar Primăria Municipiului Timişoara şi SC Coral Impex au anunțat că sunt absolvite de orice responsabilitate.

 

Produsele care vor fi folosite sunt:

  • Cymina Plus, având substanţă activă Cipermetrin, pentru combaterea ţânţarilor adulţi, pentru activitatea de dezinsecţie aeriană şi pentru activitatea de dezisecţie terestră;
  • Vectobac WG având substanţă activă Bacillus thrugiensis subsp. israelensis, pentru combaterea larvelor, pentru activitatea de larvicidare.

 

Reprezentanții primăriei au anunțat că în cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de dezinsecţie va fi prelungită.

 

Citește și:  Încărcarea titlurilor de călătorie pentru anul 2021

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*