Redacție February 25, 2020

 

Un șofer din Dumbrăvița a lasat luni mașina parcată într-o zonă cu „Oprirea interzisă” din Timișoara, iar pentru a nu primi amendă și-a dat jos numerele de înmatriculare și le-a pus în portbagajul autovehiculului. Șoferul a lăsat autoturismul marca BMW parcat în stația de călători de pe str. Martin Luther – Punctele Cardinale. Deoarece mașina parcată astfel încurca circulația rutieră, au fost sesizați polițiștii locali care dispus ridicarea ei și transportarea la depozitul din Calea Șagului.

 

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră acționează permanent pentru depistarea conducătorilor auto care opresc sau staționează neregulamentar, ori pătrund cu autovehiculele în zone cu accesul interzis, fiind aplicate sute de sancțiuni săptămânal pe aceasta linie, iar în cazurile grave, unde se încurcă circulația pietonală sau rutieră autovehiculele sunt ridicate cu sprijinul SDM. Mai nou, unii conducători auto caută tot felul de metode în speranța că vor scăpa de sancțiuni, lucru care nu este posibil însă.

Polițiștii locali au depistat în cursul zilei de ieri un autoturism marca BMW, fără numere de înmatriculare, care staționa sub incidența indicatorului ”Oprirea interzisă”, în stația de îmbarcare/debarcare călători de pe str. Martin Luther – Punctele Cardinale. Cum la fața locului nu se afla conducătorul auto, iar autovehiculul încurca circulația, s-a dispus ridicarea acestuia și transportarea lui la depozitul din Calea Șagului.

Ulterior, polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul autoturismului, în persoana lui D.O., de 33 de ani, cu domiciliul în localitatea Dumbrăvița. Cel în cauză a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de OUG 195/2002 în valoare de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, acesta fiind nevoit să plătească și taxa către SDM pentru ridicarea și depozitarea autoturismului. Numerele de înmatriculare le avea în portbagaj.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să evite astfel de practici deoarece vor fi sancționați iar autovehiculele vor fi ridicate din locațiile în care sunt depistate parcate neregulementar.” , transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara într-un comunicat de presă.

Citește și:  Apele în PNL Timiş sunt tot învolburate

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*